Hockeykampen

Zaalclinics

Meer informatie over de zaalclinics:

Wat kunt u verwachten?

 

Op 10 maandagavonden zal er onder leiding van Björn van der Dussen in samenwerking met een team van enthousiaste, gekwalificeerde trainers uitgebreid aandacht gegeven worden aan diverse technieken, spelinzicht en het verhogen van de snelheid en beweeglijkheid. Dit wordt gedaan aan de hand van gerichte oefeningen, spelsituaties en kleine partijtjes. Door de groepjes klein te houden en passend bij leeftijd en niveau, wordt op deze manier het maximale uit ieder kind gehaald.

De lessen duren 60 minuten waarin ruim aandacht is voor elk kind individueel zodat het zelfvertrouwen en de leercurve groeit. Iedere deelnemer die zich inschrijft voor de clinics van Hockey Events Agency krijgt een eigen trainingsshirt waarin ze wekelijks kunnen trainen.

Voor wie is het geschikt?

 

We merken dat kinderen vanaf 8 jaar een goed begrip krijgen over wat er verwacht wordt bij zaalhockey. Het is hierbij niet van belang of je kind in de selectie speelt of in een breedte team, het gaat om het plezier hebben en het enthousiasme om beter te willen worden.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Trainingstijden

Blok 1 (17.30 – 18.30)
Blok 2 (18.45 – 19.45)
Blok 3 (20.00 – 21.00)

Locaties

Gymzaal 1 Amstelveen Noord (Roelof Venema School)
Laan Rozenburg 15
1181 ER Amstelveen

Gymzaal 2/3 Amstelveen Centrum (Keizer Karel College)
Elegast 5
1185 AA Amstelveen

Gymzaal 4 Amstelveen Zuid (OBS Westwijzer)
Noorddammerweg 55
1187 ZS Amstelveen

Kosten

€ 285,- (incl. trainingsshirt)

Wie zijn de trainers?

Björn van der Dussen

Björn is bij uitstek een zaalhockey specialist! Björn heeft als trainer/coach met diverse jeugdteams het landskampioenschap behaald. Verder is hij met meerdere seniorenteams gepromoveerd naar de hoofdklasse zaal, waaronder met Pinoké Heren 1 en Reigers Heren 1. Daarnaast heeft Björn als technisch directeur zaalhockey bij Pinoké ervoor gezorgd dat een nieuw succesvol beleid is uitgezet en heeft met veel succes meegeholpen aan het vormgeven van de jeugdopleiding. Björn : “In korte tijd zul je grote stappen maken en een betere (zaal)hockeyer worden!”

Jonas van de Zande

Jonas voelt zich helemaal thuis wanneer hij mag werken met enthousiaste jeugd. Inmiddels werkt Jonas al 12 jaar als coach en trainer bij de AH&BC en dat leverde diverse jeugdteams (waaronder MC1 en MD1) het districtskampioenschap op, zowel in de zaal als op het veld. Sinds 2 jaar traint/coacht Jonas met veel enthousiasme het Dames 1 van Xenios en dit heeft al zijn vruchten afgeworpen in het seizoen 2016/2017 door het kampioenschap en de promotie naar de 1e klasse te behalen.

Loet Niesert

Loet heeft zich de afgelopen 8 jaren ingezet voor AMVJ. Hij is hoofd van de Jongste Jeugd opleiding en verantwoordelijk voor de basisopleiding van deze belangrijke groep kinderen. In het seizoen 2016/2017 heeft hij het onmogelijke waargemaakt door met AMVJ MD1 in de zaal deel te mogen nemen aan de districtskampioenschappen. Verder is Loet assistent trainer van AMVJ  Dames 1, die uitkomen in de 1e klasse en traint en coacht hij AMVJ MC1 en AMVJ MD1.

Diederick Scheen

Diederick vindt het ontzettend leuk om met sportieve kinderen te werken en het motiveert hem enorm als hij ziet dat kinderen beter worden dankzij de aanwijzingen die hij ze geeft in de trainingen! Diederick speelt momenteel in Heren 1 van Xenios die uitkomen in de overgangsklasse. Tevens begeleidt hij de jongste jeugd coaches bij Pinoké en traint en coacht hij Pinoké JD1 en Xenios JA1. Met daarnaast zijn uitgebreide ervaring als speler opgedaan binnen de districtsteams van Noord – Holland en het spelen van vele landskampioenschappen is Diederick een waardevolle aanvulling voor het team!

George Swart

” Mijn naam is George Swart en ik vind het fantastisch om met kinderen aan de slag te gaan die willen excelleren in deze mooie sport!”.
George is al diverse jaren actief als trainer en coach bij zowel AMVJ als Myra. Bij AMVJ gaat George alweer zijn 7e jaar in en geeft daar training aan de jongste jeugd, maar ook aan senioren en diverse lichtingen daartussen.
Bij Myra heeft hij een succesvol eerste jaar achter de rug als coach van JD1 en heeft grote ambities als coach voor het JC1 team.
Zelf heeft George altijd met veel plezier bij Pinoké gehockeyd en is daar ook enthousiast geworden van het technische en snelle zaalhockey. “Zaalhockey is een ontzettend leuk spel waar je op een andere manier naar moet kijken. Dit geeft weer een nieuwe dimensie aan het spel!”

Stijn Esser

“Mijn naam is Stijn Esser en ik kijk er enorm naar uit om mijn bijdrage te leveren bij de zaalclinics! Ik weet welke stappen je kunt maken bij goede zaaltrainingen en dat zul je daarna ook weer terug zien in veld.”

Al van jongs af aan kon je Stijn op het hockeyveld vinden. Na jaren zelf gespeeld te hebben bij HC Twente, is hij daar ook al vroeg begonnen met training geven. Vanaf 2013 is Stijn actief op trainings- en coachingsvlak bij Myra. De laatste 3 jaar lag de focus op Meisjes C1 en Meisjes A1 en heeft dit met succes gedaan door met de meisjes Super A te halen en maar liefst 2x zaalkampioen te worden! Zelf hockeyt Stijn nog steeds graag in een vriendenteam bij VVV.

Yannick Beekman

Yannick (27) begon op zesjarige leeftijd met hockeyen bij Xenios. Na de jeugdelftallen kwam Yannick uit voor Xenios Heren 1. Hij heeft tussentijds een overstap gemaakt naar Bennebroek en heeft daar 3 jaar in Heren 1 gespeeld. Inmiddels is hij alweer 2 jaar terug bij zijn vertrouwde club Xenios en ook bij hen weer terug in Heren 1. Waar hij met H1 begonnen was in de 3e klasse, heeft het team zich fantastisch ontwikkeld en spelen ze nu overgangsklasse.

Yannick was ook als coach en trainer zeer actief voor de jeugd van Xenios. Na een overstap naar Rood-Wit heeft Yannick daar voor 2 jaar Meisjes A1 begeleid. Yannick had zichzelf de ambitie gesteld om op het hoogste niveau te willen werken en daarom is hij 2 jaar geleden aan de slag gegaan bij Pinoké met meisjes A1. Vorig jaar hebben ze Landelijk niveau weten te bereken en deze uitdaging zet hij dit jaar wederom met Pinoké MA1 voort.

“I did yesterday what you didn’t, so I can do today what you can’t!”

 

Nina van Gulik

Nina heeft in jaar jeugd zeer veel hockey ervaring opgedaan door in eerste teams van Hurley te spelen. Nina heeft drie jaar geleden de overstap gemaakt naar Myra en speelt daar nu in Dames 1.

Ook is ze al op twaalfjarige leeftijd begonnen met jongste jeugdteams trainen en coachen en stapte later over naar de elftallen. Vorig jaar heeft Nina Meisjes B1 van Myra gecoacht en met succes! Ze zijn het eerste team bij Myra die de super B gehaald hebben.
Ook dit jaar traint en coacht Nina bij Myra. Ditmaal het Meisjes A1 team en zij komen uit in de super A.
“Ik vind het leuk om kinderen training te geven en ze proberen beter te maken. Het leukste is om te zien als ze het na een tijdje oppakken en dan ook echt beter geworden zijn.”

CONTACTFORMULIER

13 + 2 =

 HOCKEY EVENTS AGENCY

 

AdresNassaustraat 73

Postcode 3601 BC

Stad Maarssen

Land Nederland

Telefoon +31 (6) 41 66 02 22

Email [email protected]

KvK                                                                                                                        65894200   

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA